Lisätietoa paikallisosaston toiminnasta

 

YHTEYSTIEDOT

Pj. Maritta Koskinen, puh. 040 5506348, s-posti koskinen.maritta@gmail.com

Vpj. Päivi Kinnari-Kilicarslan, s-posti paikiki@gmail.com

siht. Tapio Kaari, p. 040 938 6455, s-posti tjkaari@gmail.com

 

Seuraa ilmoittelua paikallisosaston Facebook-sivulla.

Seuraa myös valtakunnallista järjestöä Facebookissa.

 

LIITY JÄSENEKSI

 

Liittymisohjeet löydät valtakunnallisen järjestön verkkosivuilta.

VALAMON YSTÄVÄT RY

 

Valamon pääkirkon rakennus- ja hoitokustannuksiin osallistumista varten vuonna 1973 perustettu Valamon Ystävät ry tukee ja tekee tunnetuksi Valamon luostaria yhteistyössä luostarin johtajan ja veljestön kanssa. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea Valamon luostarin rakennus- ja hoitokustannuksia, kirkollisen esineistön hankintaa ja ylläpitoa, sekä edistää kulttuurista toimintaa, luostaritradition tuntemusta ja pyhiinvaellustietoutta. Yhdistys järjestää luostari- ja pyhiinvaellusmatkoja, seminaareja, esitelmätilaisuuksia, talkoita ja myyjäisiä.

Yhdistys toimii aktiivisesti paikallisyhdistyksissä pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Lappeenrannassa, Tampereella ja Turussa. Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 €. Jäsenyysetuihin kuuluu Valamon Ystävä -lehti, joka ilmestyy kerran vuodessa.

Valamon Ystävät ry Turun paikallisosaston tapahtumia

Turun Valamon Ystävien Valamo-illat

Valamo-illat, joissa luento ja kahvi/teetarjoilu (maksu 5 €) järjestetään Turun Ortodoksisen Seurakunnan salissa os. Yliopistonkatu 19 B alkaen klo 17.30. Valamo-ilta pidetään joka kuukauden kolmas maanantai eli 18.9., 16.10. ja 20.11.

Lisätietoja Valamon Ystävät Turun paikallisosasto puheenjohtaja Maritta Koskinen: koskinen.maritta@gmail.com. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille – tervetuloa mukaan!