Vuokrattavana

Turun ortodoksinen seurakunta vuokraa Rauman vanhassa kaupungissa, osoitteessa Länsikatu 10, olevan asunnon 2 h + keittiö + wc, 46 m2.

Asunto on vuokrattavissa 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Huoneiston kunto on kohtuullinen.  Korjaus- ja muutostyöt asunnossa vuosina 2020–2023: jääkaappi-pakastin uusittu 2020, liesituuletin 2020, ilmalämpöpumppu asennettu 2023. Muita pieniä huoltokorjauksia. Asunnon vuokra on 500,00 €/kk. Vuokralainen antaa yhden kuukauden vuokran määrää vastaavan vakuuden vuokrasuhteen ehtojen täyttämisestä. Vesimaksu sisältyy vuokraan ja sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Asukas tekee oman sopimuksen sähköyhtiön kanssa. Asunnon näyttö on ke 8.11. klo 18.00.

Asunto on samassa kiinteistössä seurakunnan rukoushuoneen kanssa. Vuokralainen voi halutessaan tehdä työsopimuksen seurakunnan kanssa kiinteistön pihatöistä sekä rakennuksen huoltotöistä.

Vuokralaisella tulee olla laaja kotivakuutus.

Asunto sijaitsee rukoushuoneen vieressä. Seurakunta on oikeus käyttää piha-aluetta seurakunnan toiminnan järjestämiseksi.

Mahdollisia lisätietoja voi kysyä seurakunnan kansliasta sähköposti turku@ort.fi tai p. 044 751 4423/Leena

Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää seurakunnan sähköpostiin turku@ort.fi tai postitse Turun ortodoksinen seurakunta, Yliopistonkatu 19 B 3, 20100 Turku. Hakenmuksesta tulee ilmetä nimi ja muut yhteystiedot sekä elämäntilanne (työelämässä, eläkkeellä jne.) ja onko tarkoitus muuttaa yksin vain tuleeko muita asukkaita asumaan. Ilmoita myös, mikäli sinulla on mahdollisuus tehdä työkorvausta vastaan talonmiehen töitä kiintiestössä (esim lumityöt, hiekotus, ilmoittaa srk mahdollista korjaustarpeista, pihan kesähoito…). Luottotiedot tarkastetaan, mutta luottotietomerkintä ei välttämättä ole este vuokrasopimuksen tekemiseen.