LASTENLEIRIN JA KRIPARIN OHJAAJIEN HAKU KESÄKSI 2024

Turun ortodoksinen seurakunta hakee ohjaajia sekä ma 24.–to 27.6.2024 järjestettävälle 9-13-vuotiaille Kustavin Lomavalkamassa järjestettävälle lastenleirille että ti 11.- ke 19.6.2024 järjestettävälle kristinoppileirille. Kristinoppikoulun päätösjuhla on sunnuntaina 30.6.

Molemmille leireille tarvitaan ohjaajia erilaisiin tehtäviin. Palkattavien ohjaajien kokonaismäärä riippuu leiriläisten määrästä.

Palkkaus ja hakuohjeet

Kultakin leiripäivältä leirinohjaajat saavat palkkaa kokemuksen ja tehtävien mukaan, sekä ilmaisen majoituksen ja ruokailut. Valinnassa on eduksi, jos on suorittanut leirinohjaajien peruskurssin aiemmin tai kuluvana keväänä. Työ on kirkon kasvatustyötä, joten valittavien tulee olla ortodoksisen kirkon jäseniä.

Kaikkien ohjaajiksi valittavien tulee osallistua leirin ennakkosuunnitteluun erikseen sovittavalla tavalla.

Hakemus, tulee toimittaa Turun ortodoksisen seurakunnan seurakunnanneuvostolle osoitettuna, joko postitse osoitteeseen Yliopistonkatu 19 B 3, 20100 Turku tai sähköpostitse turku@ort.fi. Hakuaika on 5.2.2024-6.3.2024. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 6.3.2024.

Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakeneille mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä sähköpostitse. Muista siis lukea ilmoittamaasi sähköpostia säännöllisesti.

Kerro kirjallisessa hakemuksessasi ainakin seuraavat asiat:

Nimesi ja syntymäaikasi

Yhteystietosi (postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)

Miksi leirinohjaustyö kiinnostaa, miksi olisit hyvä leirinohjaaja?

Aiempi työ- ja leirikokemuksesi, harrastuksesi, mahdollinen kielitaito

Minkä ajan olet käytettävissä?

Mille leirille erityisesti haluaisit ohjaajaksi?