Lounais-Suomen aluehallintoviraston uusien päätösten myötä Turun ortodoksisen seurakunnan pyhäköissä rajoitetaan palveluksiin osallistuvien väkimäärää siten, että voimme kokoontua turvallisesti ylläpitäen turvavälejä. Huomioittehan, että tämä vaatii seurakuntalaisilta vastuullisuutta turvavälien noudattamisen suhteen. Ohjeistus on voimassa 15.2.2022 saakka.
Striimatut jumalanpalvelukset jäävät tauolle keskiviikon 2.2. liturgian päätyttyä.
Pyhään Ehtoollisen sakramenttiin on mahdollista osallistua myös liturgiapalvelusten päätyttyä sekä yksityisesti papin kanssa sopien.
Tullessanne kirkkoon, suojaattehan niin lähimmäisenne kuin itsennekin: pitäkää yllä turvavälejä, käyttäkää mahdollisuuksien mukaan maskeja, älkää suudelko ikoneja.
Siirrymme vähitellen kokoavaan toimintaan, jotka perustuvat Varsinais-Suomen aluehallintoviraston 28.1.2022 tekemään päätökseen:
1. Helmikuusta alkaen aloitetaan seurakunnan toimintapiirit, joihin osallistuu korkeintaan 20 henkeä (kerhohuoneessa 9 henkeä)
2. Kirkkokahvit ja muu toiminta, joihin todennäköisesti osallistuu yli 20 henkeä, aloittaa toimintansa aikaisintaan 16.2.
3. Kuorotoiminnan aloituksesta päättää kanttori. Tarvittaessa yhteydenotot seurakunnan kanttoriin pasi.torhamo@ort.fi
Pyhän marttyyrikeisarinna Aleksandran kirkko on auki maanantaista lauantaihin kello 11 – 16.
Muistakaamme rukouksissamme sairastuneita sekä heitä hoitavia ja anokaamme Herraa lahjoittamaan heille sielun ja ruumiin terveyttä.