Luottamuselimet 2024-2027

Turun ortodoksisen seurakunnanvaltuusto kokoontui ensimmäiseen kokoukseensa 22.1. Seurakunnanvaltuusto valitsi kokouksessaan puheenjohtajiston vuodeksi 2024. Valtuuston puheenjohtajaksi valittiin Vesa Viitaniemi. Seurakunnanvaltuusto päätti valita kaksi varapuheenjohtajaa. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajiksi valittiin Maisa Kuusela ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Riikka Harikkala-Laihinen.

Valtuusto järjestäytymiskokouksessaan valitsi myös uuden seurakunnanneuvoston, kirkkojen ja rukoushuoneiden isännöitsijät, kiinteistölautakunnan ja vaalilautakunnan jäsenet sekä tilintarkastajat.

Seurakunnanneuvosto: Raija Kivimäki, Mauno Särkkä, Hannele Kontsas-Vähäsilta, Anna-Leena Maunila, Lenni Sigfridsson, Kalle Kulmala ja Jyri Luonila. Lisäksi seurakunnan neuvoston jäseninä ovat kirkkoherra Ioannis Lampropoulos ja pääkirkon isännöitsijä Kaisa Ivaska-Papaioannou.

Kiinteistölautakunta: Jorma Oksman, Tapio Kaari, Veera Rantanen, Kirill Nikolaev

Kirkkojen ja rukoushuoneiden isännöitsijät: Turun pyhän Aleksandran kirkko Kaisa Ivaska-Papaioannou, Salon tsasouna Valtteri Oksa ja Rauman rukoushuone Jani Varjo

Vaalilautakunta: Marianna Länne, Maria Florea ja Otto Pärssinen. Kirkkoherra itseoikeutettuna jäsenenä vaalilautakunnassa.

Luottamushenkilöiden edustaja hiippakuntaneuvostoon: Vesa Viitaniemi

Tilintarkastajat: varsinaiset tilintarkastajat BDO Audiatorilta JHT, HT Vesa Keson ja JHT HT Mark Lassfolkin. Varatilintarkastajiksi valittiin BDO Audiatorin tilintarkastusyhteisö ja Jorma  Kilpeläinen (ort. srk)

Siunausta kaikille valituille!