HUOM!

Kirkollishallitus päätti, että jumalanpalvelukset toimitetaan koko kirkossa 17.3.2020 alkaen niin, että paikalla on enintään 10 ihmistä.

Kirkollishallitus suosittelee, että palvelukset toimitetaan suljetuin ovin. Kirkkokansa ei pääse toimitusten ajaksi kirkkoon.

Päätös on voimassa ajalla 17.3.-13.4.

Kirkkokansa seuraa palveluksia verkon välityksellä (verkkovälitteinen palvelus tulossa, tarkemmat tiedot, kun tekniset asiat ovat kunnossa).

Kaikki jumalanpalvelukset toimitetaan Turun ortodoksisessa kirkossa, Salon tsasounassa ja Rauman rukoushuoneella päätöksen mukaisesti. Muissa paikoissa jumalanpalvelukset toimitetaan, mikäli kyseiset paikat ovat avoinna. Näistä tiedotetaan tapauskohtaisesti. Toistaiseksi on tiedossa, että Eurassa pe 20.3. ei toimiteta palvelusta. Kauttuan seurakuntakoti on suljettu.

Kaikki muut seurakunnan omat tapahtumat ja toimintapiirien tapahtumat peruutetaan 13.4. saakka.

Turun ortodoksista kirkkoa pidetään edelleen auki arkisin ma-pe klo 10-16. Kirkossa voi olla kerralla vain 10 henkeä. Kaikki kirkkoon sovitut opastukset, joissa on yli 10 henkeä, perutaan.

Seurakunnan viraston asiakaspalvelu toimii ensisijaisesti etänä 13.4.2020 asti. Voit olla yhteydessä viraston asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

TOIMINTAPIIRIT

 

Turun ortodoksisessa seurakunnassa on monia erilaisia kerhoja ja piirejä, jotka järjestävät mm. keskustelu- ja luentoiltoja, erilaisia matkoja ja retkiä, yleisötilaisuuksia, myyjäisiä ja paljon muuta.

 

Seurakunnan toimintapiirien esittelyt ja toimintailmoitukset löydät alla olevista linkeistä.

 

Tiistaiseurat

Turku

Salo

Rauma

Valamon ystävät

Ortodoksiapiiri

Ikonimaalaus

Oma kerho

Perhekahvila

Turun Nuoret Ortodoksit – TNO

Moniääninen kulttuurikerho

Kirjallisuuspiiri

Turun ortodoksisen kirkon kuoro

Monikulttuurinen Pyhän Aleksandran naisten kerho

Svenska diskussiongruppen

Venäjänkielinen opintopiiri

 

Toimintapiirin yhteystiedot ja toimintailmoitukset saa seurakunnan kotisivuille ilmoittamalla  seurakunnan kansliaan, turku@ort.fi tai puh. (02) 277 5440 / seurakuntasihteeri Leena Haapala-Lindholm.

Tiedot pyydetään toimittamaan tekstimuotoisena sähköpostina. Liitetiedostojen käyttöä pyydetään välttämään.